sábado, 10 de enero de 2009

Música i llibres pel 2009

Benvolguts amics i benvolgudes amigues dels llibres, dels llibres que s'escolten musicalment, i sobretot amigues i amics de la Pau.
En un món en que es viu un moment difícil de conciliació de pobles i religions, a vegades les paus arriben per duplicat, que són com els convidats que arriben fins i tot per triplicat, com varen arribar inesperadament i molt gratament al programa "L'hora del lector" del 33 el músic Jordi Savall, la seva dona la soprano Montserrat Figueras (també creadora i partícip del llibre disc Jérusalem. La Ville des deux Paix: La Paix céleste et la Paix terrestre) i el poeta Manuel Forcano (que treballa en equip amb Jordi Savall i Montserrat Figueras i que s'ha encarregat a aquesta obra de la selecció dels textos i de la dramatúrgia, entre altres tasques).

Aquí teniu les dades del seu deliciós llibre-disc acabat de publicar:
Autor: Jordi Savall
Títol: Jérusalem. La Ville des deux Paix: La Paix céleste et la Paix terrestre
Editorial: Alia Vox, 2008
NOTA: Amb textos de L. Elmalich, M. Shanin Khalil, R. Amyan, B. Olavide, Ll. Vilamajó, M. Mauillon, Y. Dalal, G. Mouradian, O. Bashir i A. Lawrence-King. Tots els textos estan disponibles en català, castellà, francès, anglès, alemany, italià, àrab i hebreu.
Hi ha informació més detallada aquí.
Un moment del programa.
Gaudiu del programa complet:

No hay comentarios:

Publicar un comentario