domingo, 21 de septiembre de 2008

Concert Voxalba i Festes de la Mercè08

Hola a tots!
El concert d'ahir ens va encantar. Sempre és un plaer escoltar el cor Voxalba. Té una sonoritat molt suau i les veus estan completament empastades. M'encanta com se sent un únic so que sembla extern a les cantants, com si es produís fora del cos d'elles, és una sensació curiosa. Se'ns van posar els pèls de punta vàries vegades... Les noies del cor Ludus tenien unes veus molt maques, amb molta personalitat. La sonoritat del cor era diferent a la de Voxalba, podies escoltar el que cantava cada una d'elles. Va ser una pena que les últimes cançons populars acompanyades amb el "charango"?? no se sentien bé, quedava tot barrejat. El concert ens van agradar moltíssim.
Fotos i Vídeos del Concert: http://picasaweb.google.es/gmarti38/ConcertVoxalba20set08#slideshow

Després vam anar a moure el cos una mica, a ballar salsa a la Plaça Sant Jaume! I caminant caminant vam trobar un bar pirata (Hook) que ens va encantar i ens vam quedar allà. En sortir ja estavem cansats i vam marxar cap a casa.
http://picasaweb.google.es/gmarti38/FestesDeLaMerc08#slideshow

Feia temps que no ens veiem i encara que no vam estar gaire estona junts, val valdre la pena. Un petonàs i una forta abraçada fins la propera vegada!
Guacimara

No hay comentarios:

Publicar un comentario